Skip to content

Linija za prijavo nepravilnosti

Demo verzija notranje linije​ za prijavo POVEJ NAPREJ

Demo verzija linije​

Poglej

Skupaj z našima poslovnima partnerjema zagotavljamo javnim in zasebnim podjetjem v Sloveniji in tujini popolno podporo pri vzpostavitvi notranje linijo za prijavo nepravilnosti, jo upravljamo in poskrbimo za pravno podporo, ki jo že nalaga EU direktiva 2019/1937 in se vnaša v zakonodajo Republike Slovenije.

Švicarska družba Trusty AGje zasnovala vrhunsko, varno, enostavno, večjezično in certificirano programsko rešitev oz. linijo za prijavo nepravilnosti, ki jo popolnoma prilagodimo potrebam in željam vašega podjetja.

Odvetniška pisarna BOHL d.o.o., bo poskrbela za vaše splošne pravne akte, izvajanje izobraževanj glede novega Zakona o zaščiti prijaviteljev (kaj morajo vse podjetja storiti), preizkuse notranje prijave prijaviteljev, skladnostjo postopkov z GDPR, pravna mnenja, zaščito prijaviteljev pred povračilnimi ukrepi, izobraževanje in usposabljanje zaupnikov, zastopanje delodajalcev v morebitnih sodnih postopkih v primeru, če prijavitelj poda prijavo in zastopanje podjetij v prekrškovnih postopkih.

PRO-INTEGRA, vzpostavi in upravlja aplikativno IT rešitev Trusty report – Linija za prijave nepravilnosti, ki je prilagojena potrebam in zahtevam naročnika. Izvedemo usposabljanja za skrbnike aplikacije in zaupnike. Pripravimo interne akte o upravljanju linije in postopkih preiskovanja prijav. Za naročnike, ki nimajo vzpostavljenih ali implementiranih internih strokovnih služb za obravnavo in preiskovanje tovrstnih prijav, izvedemo preiskavo in pripravimo zaključno poročilo za pristojne in odgovorne. Dajemo možnost, da v imenu in po pooblastilu prevzamemo vlogo zaupnika podjetja in s tem poskrbimo za, evidentiranje prijave, pravo in ustrezno povratno informacijo prijavitelju, ukrepe za preprečitev razkritja, nadaljnjo podporo in preiskavo, dodatno ugotavljanje dejstev, končno poročilo in poročanje podjetju.

Stopite v stik z nami

en_USEnglish