Skip to content

Linija za prijavo nepravilnosti

Demo verzija notranje linije​ za prijavo POVEJ NAPREJ

Demo verzija linije​

Poglej

Skupaj s partnerji zagotavljamo zavezancem v javnem in zasebnem sektorju v Sloveniji podporo pri vzpostavitvi notranje poti za prijavo nepravilnosti. Jo upravljamo in poskrbimo, da se vse ostale obveznosti za zavezance skladne z novim 
Zakonom o zaščiti prijaviteljev (ZZPri).

Švicarska družba Trusty AGje zasnovala vrhunsko, varno, enostavno, večjezično in certificirano programsko rešitev oz. linijo za prijavo nepravilnosti, ki jo popolnoma prilagodimo potrebam in željam vašega podjetja.

Odvetniška pisarna BOHL d.o.o., bo poskrbela za vaše splošne pravne akte, izvajanje izobraževanj glede novega Zakona o zaščiti prijaviteljev (kaj morajo vse podjetja storiti), preizkuse notranje prijave prijaviteljev, skladnostjo postopkov z GDPR, pravna mnenja, zaščito prijaviteljev pred povračilnimi ukrepi, izobraževanje in usposabljanje zaupnikov, zastopanje delodajalcev v morebitnih sodnih postopkih v primeru, če prijavitelj poda prijavo in zastopanje podjetij v prekrškovnih postopkih.

PRO-INTEGRA, vzpostavi in upravlja aplikativno IT rešitev »Linija za prijavo – POVEJ NAPREJ«, ki je prilagojena potrebam in zahtevam naročnika. Izvedemo usposabljanja za skrbnike aplikacije in zaupnike. Pripravimo interne akte o upravljanju linije in postopkih preiskovanja prijav. Za naročnike, ki nimajo vzpostavljenih ali implementiranih internih strokovnih služb za obravnavo in preiskovanje tovrstnih prijav, izvedemo preiskavo in pripravimo zaključno poročilo.

Stopite v stik z nami

en_USEnglish