Skip to content

O nas

Poslanstvo

Zagotavljanje rešitev in storitev najvišje kakovosti, s katerimi bodo uporabniki lahko vzpostavili, ohranili ali nadgradili okolje, v katerem bo moč integritete obvladovala tveganja poslovnih prevar. 

Vizija

Poleg lastnih zavez in vrednot smo pripravljeni prevzeti osrednji položaj pri reševanju ključnih izzivov, ki jih prinašajo poslovna tveganja.

Vrednote

Boštjan Trstenjak, ustanovitelj in direktor podjetja

Pred ustanovitvijo podjetja PRO-INTEGRA leta 2021 je Boštjan 30 let delal v gospodarstvu. Večino svoje poslovne poti je opravljal delo na področju obvladovanja tveganja prevar in nadzora. Zadnjih 12 let je vodil posebno skupino usposobljenih preiskovalcev in nadzornikov, ki so bili zadolženi za področja prodaje, logistike in nabave. Poleg glavnega dela, ga je samoiniciativnost, želja po osebnem razvoju in vključevanje na druga poslovna področja, pripeljala do člana nadzornega sveta, člana revizijske komisije, predsednika sveta delavcev in pooblaščenca za korporativno integriteto v največji slovenski energetski družbi skupini Petrol.

Njegova zavezanost k visoki stopnji osebne integritete, poštenost in transparentnost so njegova vodila tudi na samostojni poti. Zato se je odločil, da v okviru delovanja svojega podjetja to prenaša in vpeljuje tudi v druga podjetja preko svetovalnih in izobraževalnih storitev.

Poleg izobraževanja na fakulteti za management, je opravil vrsto drugih izobraževanj in pridobil znanja, veščine in kompetence na področju, profesionalnega razvoja vodij, čustvene inteligence, managementa kriznih situacij, korporativnega upravljanja, upravljanja ISO standardov, varstva osebnih podatkov, informacijske varnosti, vodenja preiskav, preprečevanja prevar, goljufij in korupcije.

Stopite v stik z nami

en_USEnglish