Skip to content

O nas

PRO-INTEGRA je novoustanovljeno podjetje, ki je na začetku svoje poslovne poti ter samostojno opravlja storitvene in svetovalne dejavnosti. Trenutno vstopamo v različna partnerska sodelovanja s podjetji v Sloveniji in v tujini. Glavni povezovalni člen v partnerstvih je zavedanje pomembnosti korporativne integritete v podjetjih.

Ustanovitelj

Svojo karierno pot je začel pred več kot 30 leti v slovenski energetski družbi, znotraj katere je uspešno deloval na različnih področjih.

Je strokovnjak na področju korporativnega nadzora in z izkušnjami glede vzpostavitve sistema korporativne integritete v družbi.  Sodeloval in predaval je na različnih konferencah na temo vzpostavitve sistema korporativne integritete v praksi. 

Svoje znanje in veščine je krepil na področjih: profesionalnega razvoja vodij, čustvene inteligence, coachinga, managementa kriznih situacij in korporativnega upravljanja, vodenja delovno pravnih postopkov, kompetenc, vodenja in upravljanja sistema kakovosti in notranje presoje ISO standardov, varstva osebnih podatkov, reklamacij, logistike, informacijske varnosti, ocene tveganj, vodenja preiskav, nadzora, preprečevanja prevar, goljufij in korupcije.

“Zaupajte nam, da skupaj poiščemo manjkajoči košček mozaika. Slika bo popolna.”

Boštjan Trstenjak

Stopite v stik z nami